Emalt saab laps X-kromosoomi ning isalt kas X (siis sünnib tüdruk) või Y-kromosoomi (sünnib poiss). Kui mehe peres on rohkem poisse, sünnib teilgi tõenäolisemalt poiss, kui sealpool on aga nii juhtunud, et lapse isa on naistekarjas ainus mees, saate te suurema tõenäosusega tüdruku.

Aga kui sünnib poiss, on ta suurema tõenäosusega hoopis ema nägu. Tüdruku puhul ei ole võimalik ennustada, kummale ta rohkem sarnaneb.

Hambad

Kui isa käib tihti hambaarsti juures, sammuvad sama rada tõenäoliselt ka tema lapsed, sest hammaste osas on isa geenid tugevamad. Nii et ilma naljata: enne lapsele isa valimist vaata mehele suhu — kui seal on surnuaed, siis olgu härral vähemalt nii palju raha, et lapse hambaravi tulevikus kinni maksta :)

Intelligents

Intelligentsigeenid on peidus X-kromosoomis ning see tähendab, et pojad pärivad oma nutikuse emalt, tütred aga mõlemalt vanemalt.

Vaimne tervis

Sperma kvaliteet langeb ajaga, mistõttu on kõrges vanuses lapsesaamisega tegelema hakanud meestel oht anda oma järglasele muteerunud geenid, mis omakorda tähendab riski nii vaimsele kui füüsilisele tervisele. Osad teadlased arvavad, et lapsed, kelle isad on nende sündides vanemad kui 45, on suitsiidsemad ja kannatavad õppimisprobleemide käes, samuti on neil suurem oht autismi või biopolaarse häire tekkeks.

Viljakus

Kõik mehed, kellel on olnud probleeme südamega, annavad selle probleemi tõenäoliselt ka oma pojale edasi. Mehed, kellele valmistab muret viljakus ja kelle pojad on sündinud kunstliku viljastamise tulemusena, saavad tulevikus näha, kuidas pojad sama probleemiga maadlevad.

Kehakaal

Lapse kehakaal sõltub väga otseselt emast. Pole tähtis, kui palju isa kaalub — kui ema on kõhn, on laps kõhn. Ülekaalulisel emal sünnib suure tõenäosusega paks laps.

Pikkus

Kui kehakaal oli puhtalt ema teema, siis pikkus tuleb peamiselt isalt. Pikkadel isadel on pikad lapsed. Huvitav on veel see, et tihti on pere kõige noorem laps kõige lühem.

Tedretähnid

Kui vähemalt ühel vanematest on tedretähnid, saab laps need endalegi.

Lokkis juuksed

Kui mõlemad vanemad on kräsupead, siis saab beebigi endale lokkis juuksed. Aga kui peres keegi on sirgete juustega, siis on imeväike tõenäosus, et lapse juuksed jäävad sirgeks.

Kui mõlemal vanemal on sirged juuksed, siis on ka lapsel sirged juuksed.

Kui ühel vanemal on sirged ja teisel krussis juuksed, saab lapsuke endale ilusad lained.

Kui sind huvitab, mida põnevat vanemad veel lastele edasi annavad, näiteks temperamendi ja iseloomu koha pealt, siis vaata nüüd SIIA!

Allikas: Bright Side

Jaga
Kommentaarid