Liisi ja Oliver kinnitavad, et sünnitus kulges sujuvalt. Liisi: "ikka päris pikalt planeeritud beebi on meil. Olime jube varakult kokku leppinud, et ka isa on lapse ilmaletuleku juures ja nii kõik läkski. Kartsime küll hirmsasti, kuid tegelikult sujus kõik ludinal, saime opituppa, natuke minuga tegeleti ja juba varsti oligi beebi käes. Eks me oleme nüüd mõlemad beebiga pisut nagu sõjavateranid ja vajame taastumist, kuid tüsistusi pole ja kui hommikul arst meid üle vaatab, siis saame eeldatavasti ka juba homme koju."

Liisi tunneb ennast juba nii hästi, et tutvustab juba täna pisikest printsessi lähedastele. Ajad on muutunud ja enam ei pea emad vastsündinuga maailma eest pärast beebi sündi pikalt peidus olema, ka kuniglikku beebit on juba rahvale tutvustatud.

Mehgani ja Harry poja nimeks saab Archie Harrison Mountbatten-Windsor, selgus täna õhtul. Pole teada, kui kaua aega tagasi kuninglik pere lapse nime ära otsustas, kuid Liisa ja Oliveri lapse nimi oli aga perel välja mõeldud juba aastaid tagasi - Elli! Sisetunne ütles noorele perele juba ammu, et neile sünnib ükskord just tütar. Seega tähistasid nad Elli nimepäeva juba kaks aastat tagasi, kui lapsest alles unistasid.

Kui kuningliku beebi sugu oli pikalt saladuseks, siis Liisi ja Oliver teadsid juba jaanuaris, et ootavad just Elli sündimist. "Me kohe tahtsime teada, kas on poiss või tüdruk ja tegelikult tundsime, et tuleb kindlasti tüdruk. Ja nii läkski, " ütleb õnnelik ema, kes valmistub Pelgulinna Sünnitusmaja hubases palatis parasjagu esimesi külalisi, kes vastsündinut vaatama tulemas, vastu võtma.

6. mail tuli Pelgulinna Sünnitusmajas kokku ilmale 9 last: 6 poissi ja 3 tüdrukut. Kolm esimest last olid poisid (kes on praeguseks juba sünnitusmajast koju läinud), kolm keskmist tüdrukud ning päeva kolm viimast taas poisid.
6. mai esimene laps tuli Pelgulinna sünitusmajas ilmale kell 4:37 ning viimane kell 22:55.

Ida-Tallinna Keskhaigla sünnitusmaja oli kuningliku beebi sündimise päev veelgi lasterikkam - kokku 18 last, 10 poissi, 8 tüdrukut.

Palju õnne kõikidele maikuu beebidele ja nende vanematele!

Jaga
Kommentaarid