“Ma ei tundnud terve raseduse vältel ühegi lapse liigutusi, mul polnud hommikuti süda paha ega midagi!” imestab Danette ning lisab juurde, et ta oleks pidanud tegelikult väga hästi teadma, mis tunne on rase olla, kuna tal juba on kaks last. Naine arvas 10. augustil hoopis, et tal on neerukivid ning läks piinavate selga ning külge löövate valude tõttu kiirabisse. “Suutsin vaid voodis lamada ja nutta. Nii valus oli liigutada ja isegi hingata. Kiirabisse minnes olin valmis kohe operatsioonilauale minema,” meenutas naine.

Operatsioonile sai ta küll, aga hoopis teise asja pärast — üllatusmitmikud sündisid keisrilõikega ning isegi arstid olid kolmikutest üllatunud, kuna südamemonitor näitas kaht eraldiseisvat südamelööki. Haiglasse jõudes oli rasedus 34. nädalasse jõudnud, sünnitegevus alanud ning juba ka 4 cm emakakaela avatust. “Operatsioonilaual teadvusel olles kuulsin, kuidas doktor ütles, et beebi number 1 on poiss ja beebi number 2 on tüdruk. Ning siis ütles ta, et tooge veel üks tekk, kuna tuleb ka kolmas. Tüdruk,” meenutab naine.

Glitz ja ta abikaasa Austin panid üllatuskolmikutele nimeks Blaze, Gypsy ja Nikki. Kõigi sünnikaaluks oli veidi alla 2 kg, mis tähendas, et nad pidid algul kosuma kuvöösis. Kuna paari kaks vanemat last on juba kooliealised, polnud neil kodus isegi enam beebitarbeid alles. Sõbrad tulid kiirelt appi ning kogusid Facebooki annetusaktsiooniga üle 2000 dollari, et perekond saaks ootamatuid kulusid katta. “See on imeline, mida ühe väikese linnakese inimesed üksteise jaoks teha suudavad, kui ootamatused tabavad,” õhkab Danette.

Muide, paari vanim poeg, 10-aastane Ronnie on kahe pisikese õe ja ühe venna üle väga õnnelik ning sugugi mitte üllatunud: “Ma nägin kunagi üht langevat tähte ja soovisin endale beebivenda ning õele soovisin kaht väikest õde." Need soovid täitusidki!