2. Lastevanemate seltskond
Varem oli sul surmigav, kui su sõbrannad hakkasid titejutte rääkima. Sa pigem vältisid lastega sõbrannade seltskonda. Nüüd aga kuulad sa huviga, kes kui palju sööb, millised allergiad on ilmnenud ja kui kõrge palavikuga tuli esimene hammas. Igavaks on muutunud hoopis lastetute igapäevased "käisin eile ägedal peol ja jõin end jumala täis" jutud.

3. Veebipoed
Lastega poes käimine on õudusunenägu. Palju lihtsam on riided ja jalatsid paari klikiga koju tellida, kui lapsed parasjagu magavad või telekat vaatavad.

4. Vaikus
Vanasti panid sa koju jõudes raadio või teleka käima, sest üksinda kodus vaikuses istuda tundus eriti veider ja isegi natuke hirmutav. Nüüd aga hindad sa iga vaikuseminutit, sest su igas päevas on vaikust täpselt kolme minuti jagu.

5. Vanemad
Sa ei mõistnud varem, kui palju su vanemad su heaks tegelikult teinud on. Ja kuidas nad seda kõike ilma multikate, PSP ja iPadita suutsid? Respekt!

6. Pargid
Varem käisid sa pargis ainult suvel sõpradega siidrit joomas ja hääletasid pargi maha võtmise ja parkla asemele ehitamise poolt. Nüüd aga viid lapsed igal õhtul ja iga ilmaga parki jooksma, et nad end õhtuks korralikult ära väsitaks ja oled tänulik, et su maja lähedal on koht, kus lapsed saavad rahulikult mängida.

7. Kiirtoit
Sa vandusid, et sinu lapsed ei hakka mitte iialgi laste eineid või valmispitsasid sööma. Aga siis polnud sul ka kolmeaastast, kes suudab tühja kõhuga sellist kisa teha, et sa kardad, et kohe tuleb lastekaitse ja viib su põnni minema. Kui täiskasvanud suudavad nälga kannatada, siis lapsed mitte ja seetõttu on tegelikult väga tore, et on olemas kohad, kust saab tõesti kiiresti süüa. Ja ehk nad suuremaks saades õpivad ka salatit armastama...

8. Hirm
Kui lebasid varem öösiti üleval, muretsedes tööasjade või uue tapeedi pärast, siis nüüd sa selliste pisiasjade peale ainult muigad. Sa taipad üsna kiiresti, et ainus asi, mida sa tõeliselt kardad, on see, et su lastega juhtub midagi.

9. Su raseduseelne figuur
Mäletad, kuidas vingusid pidevalt, et oled liiga paks? Tuleb meelde? Oled valmis peaaegu kõigeks, et uuesti sama "paks" olla...

10. Õhtud kodus
Vaba, vallalise ja lastetuna vihkasid õhtuid, kus kõik sõbrad olid hõivatud ja pidid end ise lõbustama. Üksi kodus oli megaigav! Nüüd ei tea sa midagi paremat kui uni ja mingitest õhtustest pidudest ei taha sa midagi kuulda.

Allikas: Parentdish

Jaga
Kommentaarid