Ükskõik, kui südamliku pereteemalise postituse sina teed, tema oskab selle kohe meestevaenulikuks pöörata. Ise postitab ta peamiselt teemal, et tema on ema ja sellepärast on ta ka maailma suurim kangelane ja ükski mees ei oska seda vääriliselt hinnata. Mehed ei ole tema silmis üldse midagi väärt ja kaotavad oma otstarbe kohe pärast lapse eostamist. Kõige muuga saab ema-kangelane siin elus ise hakkama. Kui tal juhtumisi ongi veel mees kodus alles, siis saab ka see postitustes läbi irooniliste vihjete paraja jao oma kasutu eksistentsi eest.

Kõikide tema postituste juures, mis sind muidu ärritada võivad (ehkki tema postitustes on ka tera tõtt), on ka hea külg. Sa tunned tema postitusi või kommentaare lugedes automaatselt, et oled suurepärane naine ja et sinu mees on küll üks õnnelik tegelane.

“Mehekummardaja emme”

Kogu selle naise identiteet on seotud tema mehega. Tema postitused: “Minu Musi sai ametikõrgendust”, “Minu Musi last hüpitamas”, “Minu Musi kaevab aeda”. Kangesti tekib tahtmine teha tema ajajoonele postitus “Sinu Musi ajab meid oksele juba”. Kõik need koos mehega tehtud selfied teemal “Olen maailma kõige õnnelikum naine, sest mul on selline mees” panevad mõtlema, et mis maailmas see emme õige elab.

Kogu selle roosamanna juures peaksid need, keda ta postitused oksele ajavad, siiski tõdema, et see naine jumaldab oma meest ka rasketel aegadel. Sest tema Musi saab oma naise silmis alati hakkama, ka siis kui ta ei saa hakkama. Mehekummardaja emme postitusi lugedes, kui naiivseks lollikeseks sa teda ka ei pea, tekib siiski väike tahtmine ka enda mehesse pisut armastusväärsemalt suhtuda.

“Täiusliku eluga emme”

Tema profiil on justkui kallist pereajakirjast. Kõik pereliikmed postituste piltidel on alati kenasti riides, kenades kohtades, tegemas nii huvitavaid asju. Tema perel on postituste järgi vaadates imelised hommikusöögid, põnevad linnaskäigud, kõige uhkemad kostüümid lasteaia pidudel jne. Tead ju küll — täiuslik elu. Õnneks tead ka seda, et tegelikult pole täiuslikku elu kellelgi, on vaid hirm ebatäiuslikkuse ees, mis paneb "Täiusliku eluga emmet" tegema postitusi supermarketi kookidest, millele ta vahukoore peale on lasknud: “Ise tegin täna hommikul!”

Siiski tekitab ta sinus pisikese soovi oma kaootiline elukorraldus pisut paremaks sättida ja päriselt ise oma perele üks kook küpsetada. Ning lapsele puhtad riided selga panna.

“Kuum emme”

Ta ei väsi postitamast pilte oma täiuslikust poolpaljast kehast. Ta kas käib trennis või mitte, tema vorm on alati suurepärane ja kui tema pildid like koguvad, siis lisab ta sinna sujuva kommentaari teemal: "Ega emaks saamine ei tähenda automaatselt lodevaks ja koledaks minekut".

Asjal on ka hea külg — kui väga sa tema täiuslikku keha ka ei vihkaks, tema postitusi nähes paned vähemalt selleks korraks sõõriku käest.

“Kaubitseja-emme”

Tal on alati kusagil tagataskus mingid ekstra-super tooted, mis sinu elu peaksid hommepäev täiuslikuks muutma. Plastmasskausid või miskid võluvitamiinid-kaalulangetajad. Kui sa vaid hakkad neid edasi müüma. Kuidas see emmekene ometi aru ei saa, et tema tegutsemise tagajärjeks on ignoreerimine ja veelkord ignoreerimine. (Ja kui keegi ongi tema pakutud tooteid ostnud, siis lihtsalt sellepärast, et piinlik tuttavale ära öelda. Aga temal muidugi piinlik sulle oma tavaari sotsiaalmeedias kaela määrida pole.)

“Kaubitseja-emme” või siis ka “Müügi-emme” käitumine tuletab sulle alati meelde, et seltskonnas tüütuks ja pealetükkivaks muutumine on kõige lühem tee oma sõpradest ilmajäämiseni.

“Noor emme”

“Noor emme” sai emmeks alles hiljuti. Me anname talle endeks, et ta iga paari tunni tagant postitab: “Oi, tita tegi silmad lahti!” "Oih, täna me hakkasime keerama!” “Nii nunnu on see roosa särgike ta seljas!” Lõpuks maandub ta mõnda teise kategooriasse, olenevalt sellest, missuguseks tema eluke kujuneb, kuid seni, kuni pereelu on tema jaoks uus, on ta meil siis “Noore emme” kategoorias ja me elame innukalt tema beebi kasvamisele ja puuksutamistele kaasa ka siis, kui see värk on meid juba ammu ära tüüdanud.

Sest me ise olime ju ka alguses sellised.

“Igavesti teismeline emme”

Fakt, et tal on ka lapsed, selgub siis, kui tema selfide üüratust kogumiskust võib leida ühe pildi nurgast pool lapse pead. Aga muidu koosnevad tema postitused piltidest: "Käisin klubis, oli lõbus, leidsin palju uusi sõpru, päikeseloojang mere ääres, minu uued kingad" jne. Eks ta muidugi armastab lisaks endale ka oma meest ja lapsi…sest ta armastab kõike, mis on temaga seotud.

Ta võib meie meelest olla egoistlik, kuid tema postitused tuletavad siiski meile meelde, et igaühel peaks olema pisut rohkem aega ja võimalusi ka iseenda jaoks.

Alliaks: yourtango.com