Neljas üle-Eestiline mitmike kokkutulek tõi 2015 nda aasta suvel Haapsallu Iloni Imedemaad avastama üle poolesaja pere. Kõige kaugemad kaksikud jõudsid kohale Strasbourgist.

„On peresid, kellele see kokkutulek jääb ainsaks suviseks väljasõiduks ja on hea võimalus taaskohtumisteks ning uuteks tutvusteks. Tänu kohtumistele on osad mitmike pered hakanud tihedalt omavahel läbi käima, saanud headeks peretuttavateks,“ räägib üks korraldajatest Mirjam Treiel. Ta lisab naljatades, et peredele on see ilmselt ainus üritus, kus keegi ei tule küsima, kas tegemist on kaksikutega.

Mitmike kokkutuleku idee sündis Facebooki Mitmike grupis, kus pered igapäevaselt suhtlevad ja mitme sama vana lapse kasvatamisega seonduvaid rõõme ja praktikaid jagavad.

Lapsed veetsid põneva päeva tutvudes Ilon Wiklandi loominguga, mis kaunistab Astrid Lindgreni raamatuid. Muinasjutumaal mängiti, meisterdati, seigeldi, prooviti osavust, käidi kinos ja imetleti galeriid. Parajat saginat põhjustas kõikide suurte ja väikeste tublide osalejate mahutamine ühisele pildile.
Traditsiooniliselt kaeti ühine piknikulaud ning lapsed said lisaks maiustada nii jäätise, kohukeste, jogurtite kui ka kommidega.