2. Kõige kiirem võimalus oma lapsele mõni nakkushaigus külge pookida on panna ta istuma autokujulisse lastekärusse, kus enne teda on istunud mudilane, kellel on tuulerõuged, gripp, köha, nohu või täid.

3. Lapsele enne maksmist ühe saiakese või kohukese lubamine rahustab ta küll hetkeks maha kuid annab ka signaali, et kõik, mis poes saadaval on, on tasuta ja väga maitsev.

4. Mudilane suudab küpsise viis korda oma suust mööda saada, kuid oma soki suudab ta 50 meetri kaugusele kalaletti või akvaariumisse visata välgukiirusel ja täpsuslaskuri osavusega.

5. Supermarketis on iga vahekäik mudilase jaoks sama lõbus ja huvitav kui kommiriiul.

6. Külmutatud toidud on nagu Facebooki riputatud pildid lastest — näevad paremad välja kui tegelikult on.

7. „Emme, ma luban, et ma ei jookse vahekäikudes ega lükka kedagi käruga ümber!” Lubadus, mida kuuled iga jumala kord, kuid mida mitte ükski alla 10aastane pidada ei suuda.

8. Võhivõõrad, kes kiidavad su põnni põselohkusid või lehvivaid lokke, ei näinud ilmselt, kuidas see väike „inglike” hetk tagasi terve riiulitäie konserve ümber lükkas.

9. Päeva esimene käik poodi on lihtsalt õppereis ja ettevalmistus teiseks poekülastuseks, sest võimalus, et sa kohe esimesel korral kõik vajalikud asjad kaasa võtad, on nullilähedane.

10. Mudilased suudavad end ostukärust välja vingerdada kiiremini kui mustkunstnikud vee all olevast raudlukuga kinnitatud kastist.

11. 90% köögiviljadest, mille sa poest koju viid, lõpetavad põrandal, prügikastis või koera hambus. Süüa neid küll keegi ei suvatse.

12. Jogurti või mahla degusteerimisel jagatud imepisikestest prooviampsudest piisab täiesti selleks, et su lapse riided põhjalikult ära määrida.

13. Külmlett ei ole pooltki nii jahe kui lapse pilk, kui keeldud talle jäätist ostmast.

14. Sina tahad kontrollida, et puuviljadel plekke peal pole, laps tahab kontrollida, kas klaasist mänguasjad/vaasid/lauanõud/purgid ikka peavad kukkumisele vastu.

15. Lapsed ei tee küll maitsetel olulist vahet, küll aga tunnevad nad ilmeksimatult ära oma lemmiktegelased hommikuhelveste pakil ning teavad ka seda, kui kaua ja kui kõvasti nad peavad kisama selleks, et sa odavama paki tagasi nende lemmiku ja kallima vastu vahetaksid..

16. Mida suuremas ajahädas sa oled, seda suurem on tõenäosus, et lapsel tekib pissihäda. See kaob loomulikult kohe, kui sa oled suures kaubanduskeskuses WC üles leidnud. Ja ilmub uuesti kohe, kui oled ta auto turvaistmele kinnitanud.

17. Mida suuremas ajahädas sa oled, seda pikemad on järjekorrad. Mida pikemad on järjekorrad, seda rohkem karpe ja pakendeid su lapsed lahti harutada jõuavad. Ka neid, mida sa ei olnud plaaninud osta.

18. Sa lähed lotopiletit ostma, mõeldes, et see ei võta ju eriti kaua aega. Ei võtagi. Aga su lapsed on täpselt välja arvestanud, et see on just see hetk, mil järjekordne väljapanekuriiul ümber lükata.

19. Mudilased on nõus ema-isa käest kinni hoidma ainult teel autoparklasse ja siis, kui neid õhku tõstetakse, et nad saaksid jalgadega õhus vehkida.

20. Kulutasid poes 50 eurot ja ainus asi, mida sa tegelikult vajasid, oli piim. Mille sa ostmata jätsid. Vaata uuesti punkti number 9.

Loe ka seda: Jonnita poodi

Allikas: Huffington Post