Perekord Pärn seisab sel teisel poolel – ta vajab kuulajaid (loe nende lugu siit). „Lootsime, et inimesed meie ümbert ei kao. Kui inimesed eemale hoiavad, võib jääda mulje, et nad ei hooli,“ lausuvad Triin ja Kristo kriipivalt valusad sõnad. Nad kaotasid aasta eest oma 37 nädalat oodatud beebi. Sõbrad ja lähikondsed aga ei tihanud pärast juhtunut nendega suhelda, kuna ei teadnud, mida öelda.

Pere ja Kodu ajakirjanikena saame sageli asendada või täiendada neid vägagi vajatud kuulajaid. See on tohutu au! Pered leiavad sellest oma teraapia, kui enda lugu ajakirjas jagavad. Sarnase kogemusega lugejad saavad leevendust, kui nende läbielatust loevad. See ongi Pere ja Kodu peamine missioon: mõista sind ja käia sinuga koos nii väikestes kui ka suurtes muredes. Pakkuda õlg-õla-tunnet ja mitte jätta sind oma mures üksi.

Vanemlusel pole toimivat retsepti, küll aga rohkelt katsetatud teekondi.

27. augustil toome esmakordselt ajakirja sisu lugejate ja kuulajate ette Viimsi Artiumi laval, kus toimub Pere ja Kodu vanemluse konverents. Avame seal mitmeid vanemlusega seotud tahke ja aitame mõtestada muresid, mis sel keerulisel, aga armastust täis teel meie ette satuvad. Saad seal kuulata nii lapsevanemaid endid kui ka oma ala spetsialiste, kellelt kogemusi ja nõu ammutada.

Sünnitusjärgne depressioon, beebi kõrvalt tööle minek, toimetulek kärgperes, emotsioonide kontroll ja küberkius on vaid osa teemadest, mida konverentsil käsitleme. Lapsevanemlusel pole toimivat retsepti, küll aga rohkelt teekondi, mida mitmed vanemad enne meid katsetanud. Kutsun sindki konverentsile, kus saad nendest teekondadest kuulata. Juuli lõpuni kehtib registreerumisel soodushind. Rohkem infot: perejakodu.ee/konverents.

Pere ja Koduga Lottemaale

Kui sinul veel pole Pere ja Kodu ajakirja tellimust, siis nüüd on hea aeg see vormistada. Kuni juuli lõpuni anname igale uuele tellijale kaasa ühe pileti Lottemaale (väärtus 24 eurot). Vaata täpsemalt perejakodu.ee/lottemaale.

Jaga
Kommentaarid