Arbuus peaks olema pigem suuremapoolne ja päris valmis, muidu ei imbu Coca-cola korralikult sisse.

Puuviljavarraste jaoks šokolaadi sulatades võid lisada sinna tilga kookosõli, siis ei muutu šokolaad tahkudes liiga kõvaks.

Banaan on grillil valmis siis, kui koor on tõmbunud mustaks ja sisu pehmeks, seega, kui on suuremad banaanid või teravama kuumusega grill, võid šokolaadi ja vahukommid lisada alles poole küpsemise pealt, tulemus jääb kaunim ja maitsvam

Joogiklaasi võib kasta nii siirupisse kui suhkruvette, peaasi, et kommipuru saaks millegi maitsva külge kleepuda.

Mõnusat katsetamist ning külaliste ja laste üllatamist!

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemalt
Ükskõikselt
Kurvana
Vihasena
Jaga
Kommentaarid