Jäär (21.03-19.04)

Mida 2020. aastalt ootad: et iga magus võimalus justkui iseenesest sülle kukuks. Jäärana tead oma väärtust ja usud, et suudad unistused tõesti teoks teha… kui soodsad võimalused sellest vaid ise märku annavad!

Mida vajad: järjekindlust. 2020. aasta võib su kaootilisse ellu ammusoovitud tasakaalu tuua ja selleks tekib ka võimalusi. Aga sina pead ikkagi ise olema see, kes elul sarvist haarab.

Millest lahti lasta: vihast nende vastu, kes on sind halvasti kohelnud. Lepi sellega, et olematuks teha seda ei saa ja sinu ellu nad lihtsalt enam ei kuulu.

Sõnn (20.04-21.05)

Mida 2020. aastalt ootad: stabiilsust ja võimalust pühenduda. Oled seda juba mõne aja jooksul igatsenud, aga nüüd oled selleks ka vaimselt valmis. Enne sa päriselt ei rahune, kui selle kohta selgeid tõendeid saad!

Mida vajad: pead endale selgeks tegema, mida sisimas tõesti täpselt tahad, ja vähemaga mitte leppima. Ei mingeid lohutusauhindu!

Millest lahti lasta: oled liiga küüniliseks muutunud. Luba endal taas uskuda armastusse ja sellesse, et võid õnnelik olla.

Kaksikud (22.05-21.06)

Mida 2020. aastalt ootad: kõike ja kohe! Su pea on ideid täis, kuhu minna ja mida teha, ning sa ei jõua ära oodata, et millal see kõik ometi kätte jõuab.

Mida vajad: keskendu sellele, mis parajasti käes, mitte ära piina end mõtetega sellest, mis on ehk veel tulekul. 2020 on valmis sulle palju andma, aga kõik saabub siis, kui selleks aeg küps.

Millest lahti lasta: vabane oma süütundest. Ära tümita end minevikuvigade tõttu, praegu neid nagunii parandada ei saa.

Vähk (22.06-22.07)

Mida sa 2020. aastalt ootad: eelkõige rahu ja stabiilsust. Usud, et elu on parim, kui kõik on kenasti paigas ega muutu kiiresti. Tahad, et asjad üldjoontes samasuguseks jääks või tooks vähemalt sinu juurde uusi inimesi, kellele võid tõesti kindel olla.

Mida vajad: tegelikult pead just muutusteks valmis olema. 2020 kavatseb Vähi värskenduse mõttes läbi raputada. Avaneb suur hulk uusi uksi, aga sina ise pead ikkagi olema ise valmis neist läbi astuma, et uusi asju kogeda. Muutustest eemale tõmbuda ei teeni praegu su huve. Julge oma mugavustsoonist väljuda ja sa üllatud, mis kõik ees ootab!

Millest lahti lasta: vabane oma soovist kõigile meele järele olla. Sa ei vastuta mitte teiste, vaid ikka ainult enda õnne ja heaolu eest.

Lõvi (23.07-22.08)

Mida sa 2020. aastalt ootad: et kõik eesmärgid täituksid. Sa oled enda isikliku arengu nimel tublisti pingutanud ja hakkad juba kannatamatuks muutuma, et millal siis tulemusi näha saab. Tahad, et 2020 oleks igas mõttes sinu aasta!

Mida vajad: oled isegi ambitsioonikam kui enne ja 2020 saab kindlasti olema põnev, aga ära lase võimul või edul pähe hakata. Püsi kahe jalaga maas — siis on tõenäolisem, et saad täpselt seda, mida tahad.

Millest lahti lasta: lõpeta enese võrdlemine teistega, eriti sotsiaalmeedia teel. Mis tähtsust sel on, et kunagine klassikaaslane, kellega sa pole muide aastaid rääkinudki, paistab edukam kui sina?

Neitsi (23.08-22.09)

Mida sa 2020. aastalt ootad: võimalust juba praegu tehtud plaanide juures püsida. Tunned end ja tead, kuhupoole asjad liiguvad — nüüd on vaja veel soovitud suunda teadlikult hoida. Ükski väike tükk mosaiigis ei tohi kaduma minna ega valesse kohta sattuda!

Mida vajad: tempot aeglustada ja parimad valikud läbi mõelda. 2020 plaanib mugavustsoonist välja kihutada ja selline seis võib sind liiga impulsiivseks muuta. Lõdvestu, keskendu ja ära tee rutakaid valikuid.

Millest lahti lasta: püüa vabaneda soovist olla alati see, kellel on õigus. Lepi teadmisega, et ka sina ei tea kõigest kõike.

Kaalud (23.09-22.10)

Mida sa 2020. aastalt ootad: et saaksid muretult tegutseda ja kõigile võimalustele avatud olla. Sul on olnud palju kohustusi ja nappinud vabadust, nii et igatsed uusi tiibu. Tugevalt kerkib esile Kaalude loomulik iha teha alati seda, mida tahad, ja mitte muretseda tagajärgede pärast.

Mida vajad: anna oma vabaduseihale järele, aga ära jäta unarusse püsisuhteid (armsam, pere jm). Sul jääb piisavalt ruumi tiibu sirutada ka siis, kui nende jaoks olemas oled.

Millest lahti lasta: eneses kahtlemisest. See hoiab sind ainult tagasi ja sa oled üldse enda vastu kriitilisem kui vaja.

Skorpion (23.10-22.11)

Mida sa 2020. aastalt ootad: tahad oma elu teatud aspektid lõpuks ometi kontrolli alla saada. Sul on kõrini tundest, et mingites asjades sul justkui polegi sõnaõigust!

Mida vajad: 2020. aasta tahab sind piirangutest vabastada. Ära keskendu sellele, et kontrolli hoida nagu alati, kontroll on nagunii kõigest illusioon. Hoia pea selge ja keskendu sellele, mida tõesti soovid.

Millest lahti lasta: vanast vimmast. Mis oli, see oli, jäta see seljataha.

Ambur (23.11-21.12)

Mida sa 2020. aastalt ootad: innukalt püüda iga uut asja, mis silmapiirile satub. Selline uljus on sul Amburina lausa veres ja sa ei näe põhjust uuel aastal kuidagi teisiti käituma hakata!

Mida vajad: kannatlikkust. Püsi asjade juures, mida oled alustanud. Sulle meeldib aina kõike puhtalt lehelt alustada, aga 2020 tahab õpetada just hindama seda, mida oled juba loonud. Pühendumine toob üllatavaid preemiaid ja arenguid.

Millest lahti lasta: oma hirmudest. Oled küll harjunud oma mugavustsoonist väljuma, aga ära söösta ruttu tagasi, vaid püüa kauem väljas püsida.

Kaljukits (22.12-20.01)

Mida sa 2020. aastalt ootad: et see oleks isegi edukam kui kõik eelnevad! Nagu ikka, oled edu nimel ka pingutanud ja hoolega oma eesmärkide kannul püsinud.

Mida vajad: lõdvaks laskmist. Aasta 2020 tahab meenutada, et ületöötamine ei tule kasuks ja puhkamine on samuti väga tähtis. Muidu lähed hoopis vormist välja!

Millest lahti lasta: liigsest planeerimisest. Elu pole lihtsalt rida kindlaks ajaks seatud kindlaid verstaposte. Vahepeal on vaja lihtsalt elada!

Veevalaja (21.01-18.02)

Mida sa 2020. aastalt ootad: et teistel poleks sulle enam nii palju ootusi. Nende pidev surve, et kuhu peaksid minema ja milline olema on juba ebameeldivaks muutunud. Tahad kõiki eirata ja endale keskenduda.

Mida vajad: pööra ootused pahupidi ja keskendu loovale energiale, mis sinus pulbitseb. 2020 on selles osas sinu jaoks eriti tähendusrikas. Tee seda, mida süda soovitab!

Millest lahti lasta: mürgistest sõbrasuhetest. Pole tähtis, kui kaua sa kedagi juba tunned, kui ta mõjub sulle halvasti, pead distantsi hoidma!

Kalad (19.02-20.03)

Mida sa 2020. aastalt ootad: et saaksid võimalustest haarata ja nendega julgelt kaasa minna. Elul on nii palju pakkuda ja hiljuti oled kahjuks elanud rohkem oma peas kui pärismaailmas.

Mida vajad: ära liigu pimesi edasi. Ava silmad ja uuri võimalusi, mis sinu ees. 2020 tahab sulle pakkuda positiivseid muutusi, aga esmalt pead neid märkama ja need ära tundma.

Millest lahti lasta: murest tuleviku ees. Keskendu sellele, mis on siin ja praegu — ära püüa oma plaanide ja mõtetega liiga kaugele ette hüpata.

Allikas: Amoremi Blogi

Jaga
Kommentaarid