Kadi lugu

Minu poeg küsis ühel ilusal hommikul, kui ta oli nii nelja-viiene, et emme, kes see tädi oli, kes mulle unejuttu luges. Ütlesin, et see olin ikka mina. Siis vaidles poiss vastu, et ei, see oli hommikul, kui ma ise teises toas olin. Ütles, et hea häälega tädi oli.

Ju see siis mu abikaasa vanaema oli, kelle majas me elame. Päris pisikesena naeratas ta alati magamistoas ühe kindla nurga poole. Ju ta siis ikka seal kedagi nägi.

Taimi lugu

Kui laps veel korralikult rääkidagi ei osanud, ei julgenud ta üksi magama minna, kui juba rääkima hakkas, ütles, et ta ei saa magada, kui see onu teda vaatab.

Selgus, et magamistoas on keegi heasoovlik onu, kes voodi ees seisis. Uurisin, ja lapse juttudest selgus, et ta on hea onu, halba ei soovi, aga talle ei meeldi, et ta teda nii vaatab. Palusime onul magamise ajal mitte segada. Väidetavalt siis onu lahkus voodi juurest teise ukse kaudu, mis viis külma kütteta tuppa.

Aegajalt nägi ta seda onu ka jalgrattata sissesõiduteel tulemas.

Hanna Liisa lugu

Oli juhtum, kus paar nädalat tagasi käisime pojaga surnuaias, kus ta ütles, et näe, tädi lehvitab, siis ma seletasin talle ära, et tädid ja onud puhkavad siin

Taisi lugu

Meil 4 aastane poiss, räägib kogu aeg majja kolimise järel, et meie maja juurde on maa sisse pandud keegi, kellel pole silmi ega kõrvu... ja ta on kinni seotud... Alguses arvasin, et ta oli vaadanud mingit jubedat videot youtubest ja unustab selle peagi ära, aga ta räägib seda igale külalisele, umbes nii paari kuu tagant - ei tundugi, et ära unustaks.

Maja on 1964 aastal ehitatud ja siin võib olla nii mõndagi juhtunud. Iga korraga, kui ta räägib, läheb aina jubedamaks.

Geity lugu

Kui minu poeg oli 3-4, kolisime uude korterisse ja õhtul tuli ta mulle kaissu, pani pea teki alla ja ütles, et ta ei saa magada, tädi vaatab teda, küsisin, et mis tädi, siis näitas näpuga tühja koha peale ja ütles, et see tädi kes siin voodi kõrval seisab.

Päris õudne oli.

Kas sinu laps on ka sarnaseid kummalisi lugusid rääkinud?

Jaga
Kommentaarid