Arstid ja teadlased soovitavad olla erakordselt ettevaatlikud ning vältida veel mõnda aega kõiki liigseid ning väga suure inimeste hulgaga kogunemisi. Lottet saab aga teha ja vaadata vaid kerge südame ja rõõmsa meelega – Lotte kohale ei saa luua stressirikast ja teadmatusest pakatavat õhustikku. Me ei saa võtta vastutust tuhandete inimeste tervise eest, kes on juba ostnud pileti Saku suurhalli. Tahame, et kõik püsiks terved. See on Lotte korraldajate ja kõikide asjaosaliste üksmeelne otsus.

Samas on korraldajad erakordselt tänulikud neile, kes on juba pileti ostnud või kes seda plaanisid teha. Ärge muretsege – te kohtute Lotte ja ta sõpradega juba mais.

2022. aasta mais kehtivad kõik tänavu novembriks ostetud piletid, toimumiskoht on jätkuvalt Saku Suurhall. Etendused toimuvad 14. ja 15. mail 2022. Teavitame piletiostnuid e-kirja teel uuest asjast, kus sama pilet kehtib ja vahetust teostada ei ole vaja.

Lisaks anname igast uudisest teada Pere ja kodu ning Delfi veebikeskkondade kaudu.
Kõik, kel on küsimusi seoses muutunud toimumisajaga, palun helistage või kirjutage 6698 000 (Piletitasku), info@piletitasku.ee või võtke ühendust korraldajate esindaja Heili Tederiga - elamus@delfi.ee või heili.teder@ekspressmeedia.ee

Ekspress Meedia tänab kõiki toetajaid, esinejaid, taustajõudusid ja kaasamõtlejaid. Teeme oma ühise unistuse teoks maikuus, mil me ei pea iga päev nii murelikult mõtlema viirusele, Eesti meditsiinisüsteemi ja haiglate hetkeseisule.

Jaga
Kommentaarid