Kuula ja vaata imearmast videot:


Tänavu möödub viis aastat Egerti esimese soolosingli „Live+Love+Grow“ ilmumisest. Selle puhul annab laulja ja laulukirjutaja erinevates Eesti linnades akustilisi kontserte.

8. septembril astub Egert üles Tartu Aparaaditehase armastuse saalis, 9. septembril Viljandis Villa Marias, 14. septembril Rapla Kultuurikeskuses ning 17. septembril jõuab muusik Tallinnasse, kus annab kontserdi oma kodulinnaosa Nõmme Kultuurikeskuses.

Egert Milder on Eesti laulja ja laulukirjutaja, kes on sooloartistina avaldanud mitmeid hitte, nende hulgas ka „Georgia (On My Mind)“, mis saavutas 2020. aasta Eesti Laulul 4. koha. Tema lugude muretu meeleolu tõuseb argises hallis eredalt esile ning on aja jooksul oma vastupandamatu soojusega võlunud ära paljud. Lisaks sooloteekonnale on Milder andeka laulukirjutajana teinud koostööd erinevate artistidega üle maailma ning kuulunud ka alternatiivroki kollektiivi Slippery Slope.

2020. aastal usaldasid Egert ja Piret Pere ja Kodu lugejatele oma pere sündimise valusa loo: „Piret Järvis-Milderi ja Egert Milderi valus kaotus ja imeline uus elu: jagame oma lugu, sest saime ise leinas saatusekaaslaste lugudest palju tuge.“ Tänavu märtsis liitus perega ka pisike beebi Max.

Jaga
Kommentaarid