17.04.2019
18.04.2019, 03:00
PARIMAD PÜHADERETSEPTID | Triibutort suitsukalaga
Seekordne lihavõttemenüü vaatab ajas tagasi ning miksib uut ja retroklassikat. Kevadesalat on vana kooli moodi rõngakujuline, lõbusad munajänksid võluvad ära iga pisipõnni ja tervislik pasha aitab naisperel figuuri hoida.

FOTO:
Triibutort suitsukalaga
Kaheksale kuni kümnele
Värviline triibutort on peolaua pilgupüüdja ja maitseb kevadiselt. Tordi kaunistamisel lase inspiratsioon valla ja kutsu ka lapsed appi.
Biskviit:
- 6 muna
- 50 g värsket spinatit
- 100 g valget speltajahu
- 35 g tärklist
- 1,5 tl küpsetuspulbrit
- soola
Täidis:
- u 500 g suitsukala (nt heiki)
- 2–3 keedetud muna
- peotäis rohelist sibulat
- 300 g hapukoort
- 200 g majoneesi
- törts sinepit
- soola, pipart
- soovi korral tilli
Lisaks:
- immutamiseks aedviljapuljongit
- katteks 350 g naturaalset toorjuustu ja 50 g maitsestamata jogurtit
- kaunistuseks idusid, vutimune, karrit, rohelist sibulat või muud meelepärast
Tellijana saad lugeda ka neid artikleid:
Soovitame Sulle
Sisuturundus