Perel kulub 500 dollarit nädalas toidukaupadele ning mähkmetele ja nad hakkavad ostma uut sõiduvahendit, sest nende 16-kohaline buss on perele väikseks jäänud.

Paari esimene laps sündis aastal 2008 ja alates sellest rasedusest on Patty pea 10 aastat kokku rase olnud. Peres on kolm paari kaksikuid. Laste isa auks, kes töötab pere ülalpidamiseks põrandapuhastajana, algavad kõigi laste nimed C-tähega.

Peres kasvavad 11-aastane Carlos Jr, 11-aastane Christopher, 9-aastased kaksikud Carla ja Caitlyn, 8-aastane Cristian, 7-aastane Celeste, 6-aastane Cristina, 5-aastased kaksikud Calvin ja Catherine, 4-aastane Carol, 3-aastased kaksikud Caleb ja Caroline, 2-aastaane Camilla, aastane Charlie, 1 ja 4-kuune Crystal. Mais 2021 saavad nad endale veel ühe õe.

Pilt ajast, mil lapsi oli veel 13. Foto: Scanpix

Patty tunnistab, et nii paljude laste kasvatamine võib küll stressirikas olla, ent saab heal meelel veel lapsi. "Me oleme kõik Jumala hoolde jätnud ja me oleme rahul kõigega, mida Jumal meile annab. Me ei kasuta rasestumisvastaseid vahendeid."

"Beebid alati nutavad ja ma pean nende eest hoolitsema, ent see on õnnistus ja me naudime seda," sõnab ta Mirrorile antud kommentaaris.

Foto: Scanpix

Kolm kuud pärast tütar Crystali sündi (pildil) jäi ema Patty taas lapseootele. Foto: Scanpix

Jaga
Kommentaarid