Kristiina: Noh, kuidas need tänapäeva noored ikka tutvuvad, hahaa! Kohtusime abikaasaga Tinderis. Saime kokku ja jõime kohvikus teed. Ja käisime järgmised kuud palju kinos ja jalutamas ja uisutamas ja muuseumides ja kohvikutes ja jõime veel väga palju teed. Ja iga korraga saime rohkem aru, et jagame palju ühiseid väärtusi ja muidugi väga armunud olime ka.

Kerttu: Meie saime tuttavaks 16a tagasi sellise saate kaudu nagu "sms chat." Mina panin kuulutuse tutvumiseks ja tema helistas. Elasime eesti erinevates otstes ja rääkisime telefonis iga päev .
Lõpuks otsustasime kokku saada, see ei läinud väga hästi ja arvasime,et see jääb viimaseks. Mina ei meeldinud talle ja tema mulle ka mitte.
Aga miskipärast helistas ta mulle ikka edasi ja ma võtsin vastu ka... järgmine kord kui kokku saime, siis kolisime kokku.
Tutvumise hetkel olime 17a ja 18a, nüüd juba 14a õnnelikult abielus ja kolme lapse vanemad.

Helje: Me olime teismelised, kui meie Annelinna hoovi poiste juurde hakkasid kõrvalt hoovide sõbrad käima. Eks siis sattus ka minu tulevane ka meie hoovi ja hakkas ka meie kampa kuuluma. See oli 38 a. tagasi. Sõprusest kujunes midagi rohkemat umbes aasta pärast. Aga esimene kohutmine on hästi meeles, sest poiss, kes tuleb meie hoovi oma punnvõrriga ja veel katkise nahktagiga ning küsib plikadelt suitsu... no appikene, see ei kõlba küll kuhugi! Aastajagu hiljem olime äkki paar, käisime aina jalutamas ja... Noh ja läks kaks ja pool aastat ning me abiellusime. Pulmadest saab oktoobris 35 a. Nüüd kolm last ja üks lapselaps.

Mairis: Säästumarketi parklas tuli ja küsis numbrit ja siis ta mind kõnedega pommitama jäigi.
Nüüd juba 15 aastat koos, 3 poissi ka.

Kadri: 22.08.1997 Michael Jacksoni kontserdil! Mu tulevane varjas minu vaatevälja lavale, koputasin õlale ja palusin eest ära minna. Ei läinud. Sel aastal on meil 20 pulma-aastapäev. Meil on 3 tütart ja poeg.

Pilleriin: Kohtusime ühe noorteorganisatsiooni koosolekul, mina vaatasin, et ah on mingi tüüp, vahib kogu aeg. Pärast vahetasime kontakte edasise koostöö jaoks, tema hakkas kohe msnis juttu ajama. Saime tihti kokku ja tegime igasugu asju koos. Meie koostöö on kestnud varsti juba 8a, sellest 5a abielus ja 3 last. Tema tegi suht ruttu selgeks, et minust saab tema laste ema.

Gerty: Mina kohtasin oma lapse isa facebookis, hakkasime suhtlema, kõik tundus klappivat. Ühel päeval kirjutas, et tahab mind nii väga näha, jooksis lausa kodust ära, et mind näha, tuli 70km kaugusele, veetsime koos aega, nüüd teame üksteist 6a, meil on laps kes saab kohe 1aastaseks.

Triin: Me kohtusime oma kallimaga Pärnu rannas, kui läksin rannajalkat vaatama. Oli megamega palav päev, pōlesime korralikult ära. Ta oli terve päev mu sōbranna, ta kuti ja minuga koos ja tuli mu sōbranna ja minuga tagasi Tallinna. Pärast seda suhtlesime ja nägime iga päev ning saime aru, et tahamegi koos oma elukest veeta.

Laura: 2012. märtsis pidi mu praegune mees saaama mu sõbrannaga niisama kokku mingi asja pärast. Aga juhtus nii, et me hakkasime ise mehega rohkem suhtlema, tollal olime me alaealisedki, kuskil 16 või 17. Käisime pidevalt ratastega sõitmas ja pidasime teineteist parimateks sõpradeks ja ma ei arvanud elusees, et me võiks kunagi suhtesse astuda. Aimasin siiski, et tal on tunded mu vastu, aga mina seda ei tunnistanud. Ometi olin iga tšiki peale armukade, aga ma ise ei tunnistanud seda loomulikult. Läks aga nii, et kuidagi enesele teadmata armusime, kõik ümberringi samuti käisid peale, et miks te ei tunnista lopuks omale. Ja 2013a augustist saadik olemegi koos, kasvatame hetkel ka 2aastast preilit.

Stella: Meie tutvusime ühe jutuka kaudu. Hiljem suhtlesime MSN-s (kes seda veel mäletab, eh!). Päris silmast silma kohtusime minu töökohas haiglas, kui talle ühe arsti juurde aja sebisin. Ja alates sellest hetkest oleme koos ja seda juba 8a, millest täitub suvel 4a abielu ja meil on 2 imearmsat tütart.

Kristiina: Käisime ühes koolis, aga kuna 5a vanuse vahe, siis kokku ei puutunud. Alles mõni kuu peale minu lõpetamist läksime ühe seltskonnaga välja ja nii ta läks... 7a kooselu ja 2 nunnupallist poja kodus.

Merle: Internet on see kõik võimas kes meid kokku juhatas, suhtlesime seal päris pikalt, ühe korra saime kokku- jalutasime ja lobisesime, siis tuli külla ja jäigi paikseks, nüüd suvel saab juba 10 aastat.

Liina: Ütlen ausalt, internetist, tutvusportaalist. Koos juba üle kuue aasta, selle sees oleme saanud kaks ühist last, noorim saai just 6kuuseks, ühine vanim saab aprillis 6.

Kaie: Kannu pubis 17aastat tagasi. See on tegelikult naljakas lugu, sest läksime tegelikult sõbrannaga tema peikaga kohtuma, nüüd oleme kolme lapse vanemad.

Merit: Kohtasin oma laste juba isa koolis. Siis veel armastust polnud. Mõni aasta hiljem leidsin ta enda jaoks.

Viki: Olen ungarlane ja mees eestlane, kes öötas minu kodulinnas Ungaris. Kohtusimegi Ungaris, tema töökaaslase “farewell” peol 10 aastat tagasi. 8 aastat tagasi ma kolisin Eestisse ja elan nüüd siin koos tema ja meie lastega.

Merka: Oli augusti viimane reede ja pidin peale rasket tööpäeva minema sõprade juurde, üks kutt tahtis ainult minuga olla ja jutustas ja jutustas... kaks nädalat jutti sai koos väljas käidud ja nii see arenes.. nüüd oleme kihlatud ja märtsis sünnib poja.

Riina: Olime naabrid, aga ei suhelnud tol ajal, kuni ilmus rates sõbrakutse ja nii see läks. Jaanuari lõpus sai 13a sellest.

Kristina: Kohtusime rate.ee kaudu 14 aastat tagasi, vahetasin kooligi, et saaks koos olla. Siis sündisid lapsed 2008 ja 2010 aastal, 2011 abiellusime ning 2015 kolisime Soome kus ostsime maja 2016 ning samal aastal sündis ka meie kolmas laps. 2019 sündis meie neljas laps.

Eva: Meie kohtusime....ehee... rate.ee-s. See oli 17 aastat tagasi. Edasi läks nii, et peale 7-aastast kooselu sündis poeg. Ja eelmisel aastal sai poeg suure venna tiitli, meile sündis tütar.

Jaga
Kommentaarid