Nüüd, kui tema on tegevuses, keskendu ise aga millelegi nii olulisele, et seda ei saa kellegi teise hooleks jättagi — telekapuldile. Mõtle, see kukub pidevalt põrandale, seda katsutakse rasvaste ja räpaste kätega pärast sööki ja söögi ajal, sellele satuvad kõik pisikud pärast köhimist, aevastamist ja tualetis käimist. Telekapulti kasutatakse tihtipeale esimesena pärast koju saabumist, kui ollakse enne viibinud kaupluses ja ühistranspordis. Lisaks leidub puldis kindlasti ka küpsisepuru, šokolaadi ja rasvaga haakuvat tolmu. Lühidalt öelduna, su telekapult võib olla 20 korda räpasem kui su WC-pott just sel põhjusel, et kogu pere kasutab seda, ent ei puhasta kunagi.

Puhastame seda pisikupesa põhjalikult!

Virginia ülikooli uuringute kohaselt püsivad lisaks erinevatele muudele pahalastele ka viirusbakterid teleripuldil 24 tundi aktiivsed. Uuringud kinnitasid ka seda, et puldid on koduste majapidamiste kõige räpasemad esemed, kus lisaks bakteritele, pisikutele ja muule ka hallitust ning seenhaiguste osakesi.

Puhastamiseks toimi järgmiselt: Haara õrnalt niiske mikrofiibrist lapp, mis niisutatud 50/50 vee-alkoholi lahusega, vatipulk või vana pehme hambahari ja hambaork, sest vahesid ümber nuppude, patareikinniti ja liitekohtade leiad ilmselt rohkem lähedalt vaadates, kui arvatagi oskad. Asu puhastama ning muuda see lahutamatuks osaks oma koristusrutiinis!

Allikas: Mother, Child & Baby

Jaga
Kommentaarid