Täiskasvanulikkus käsikäes lapsemeelsusega

Ewert Sundja peres kasvavad 3 kaunist tütart - Ronja, Roosi Linda ja Simona, kes samuti omamoodi aidanud isa kujundada selliseks inimeseks nagu ta praegu on. ,,Ehk on uued kohustused ja vastutused mind veidi täiskasvanulikumaks teinud,“ leiab muusik, kuid lisab, et pigem annavad lapsed siiski võimaluse meelde tuletada elule mängulise lähenemise võlusid. Väliselt rahulik ja tasakaalukas Ewert tunneb aga, et on lastega hoopis otsekohesem ja äkilisem, kui ta ise sooviks olla. Samas on säilinud temas ka piisav lapsemeelsus, mis Sundja sõnul võimaldab tal jätkuvalt tütardega vahetult suhelda ja puutepunkte leida.

Jäine pidusöök

Seda, milline näeb välja Ewert Sundja nädalavahetus oma tütardega, saab näha värskelt vaatajateni jõudnud koguperesarjast „Laupäev isaga“, kus tuntud Eesti isad saavad end koos lastega proovile panna. Põneva väljakutsena tuli Ewertil koos tütardega korraldada pidulik lõunasöök looduses, kuid kõik ei läinud sugugi plaanipäraselt. ,,See mereäärne söögitegemine oli päris õudne. Kraadiklaasi järgi justkui polnudki külm, aga tuul oli nii kange, et puhus hakitavad sibulad lõikelaualt ära. Ime, et keegi meist haigeks ei jäänud pärast seda väljasõitu,“ meenutab Sundja jäist võttepäeva.

See ei jäänud nädalavahetuse jooksul ka ainsaks väljakutseks. Filmimisel oli plaanitud kasutada Ewerti kodus õmblusmasinat, mis õnnetu juhuse tahtel ei tahtnud just võttepäeval tööle minna. Nii Sundjate pere kui ka võttemeeskond pusisid pikalt ühe masina taha, mis tekitas omajagu ärevust. Kogu kogetud stressi proovis Ewert aga enda sisse ära peita ja loodab, et see ka tal õnnestus.

Suvele vastu minnes loodab Ewert leida kõige muu kõrvalt aega sisemiseks kasvamiseks, mis tihti muu igapäevaelu kohustuste kõrval tagaplaanile jääb. Samuti on muusikul kavas ka mitmed ülesastumised laval. ,,Mai lõpus tuleb üks eelmise aasta soolokontserdi kordus Kumus ja suvel on nii Ewert and the Two Dragons bändiga kui ka üksi erinevaid esinemisi. Ülejäänud aja proovin maal veeta,“ jagab mees oma suveplaane.

Saatesarjale „Laupäev isaga“ saab kaasa elada eksklusiivselt Huubis. Esimeses hooajas löövad Ewert Sundja kõrval kaasa Jaan Tätte juunior ehk Meisterjaan, Robert Linna, Taavi Kotka, Jesper Parve ja Reigo Ahven. Saadet juhib Kaidor Kahar, režissöör on Tarvo Tammeoks ja toimetaja Lota Viik.

Jaga
Kommentaarid