Lotte ja kadunud jõuluvana“ etendus on üksnes üheks nädalavahetuseks loodud täiesti uhiuus etendus, mida ei saa enam kunagi ega kuskil näha. Kui te nüüd kohale ei tule, siis rohkem selleks võimalust ei tule.

Etenduses mängivad Eesti parimad näitlejad ja lauljad

„Lotte ja kadunud jõuluvana“ etenduses mängib erakordselt suur hulk Eesti hinnatumaid näitlejaid ja lauljaid – Gerli Padar-Parmas, Camilla Miranda Parmas, Mait Malmsten, Sepo Seeman, Ott Lepland, Piret Krumm, Jaanus Tepomees, Hardo Adamson, Veikko Täär, Ragne Pekarev, Tiit Sukk, Ott Raidmets, Nele-Liis Vaiksoo, Priit Volmer, Märt Jakobson ja Lauri Liiv on vaid osa pikast nimekirjast suurepärastest näitlejatest ja lauljatest, kes lavale tulevad. Seda lihtsalt peab oma silmaga nägema!

Näha saab erakordset lavamängu

Tegemist on Eesti uhkeima lastele loodud lavaproduktsiooniga. See pole lihtsalt teater ega muusikal, vaid näha saab suurt liikuvat lava, mis muutub vahepeal maagiliseks järvejääks – lavale tulevad treener Anna Levandi käe all iluuisutajad ning laulab ETV lastekoor Aarne Saluveeri juhendamisel. Kolme tunni jooksul käib lava peal üle saja inimese! Sellist lavamängu ei näe üheski teatris.

Kõik armastavad Lottet

Lotte on kahtlemata pugenud kõikide Eesti laste südametesse, tema tegelaskuju ja jutte peetakse fenomenaalseks. Tähekese Lotte-teemalisele joonistusvõistlusele laekus lastelt üle 600 joonistuse, etenduse piletite võitmiseks on Pere ja Kodu ning Eesti Ringmajandusettevõtete Liidu kuusekonkursi jaoks kuuski meisterdanud juba tuhanded lapsed üle Eesti. Sellest, kui väga Lottet armastatakse, kirjutab ka ERR.

Etendus on 100% vägivallavaba

Koeratüdruk Lotte lugu on alati üdini positiivne ja vägivallatu ning nii on see ka detsembri etendusel. Etendus on loodud selle originaalautoritelt Janno Põldmalt ja Heiki Ernitsalt, kelle kindel põhimõte on läbi kõikide aastate olnud, et headus teeb elu huvitavaks. Praeguses vägivalda täis maailmas, kesk kaklustest pulbitsevaid multikaid on erakordne oskus luua kaasahaaravaid lugusid 100% vägivallata – Janno ja Heiki saavad sellega imeliselt hakkama!

Etendusel saab kuulda palju head muusikat

„Lotte ja kadunud jõuluvana“ etenduse jaoks on Priit Pajusaar ja Leelo Tungal loonud palju ilusat ja uhiuut muusikat, mis jääb lastele kergelt meelde ning jääb veel kauaks nende mänge saatma. Üht muusikapala etenduselt saad kuulata kohe siit:

1x
00:00

See on parim kingitus igas vanuses kingisaajale

Etendus on oskuslikult loodud sedasi, et see pakub palju põnevust väikelastele, äratundmist suurematele ning nalja päris täiskasvanutele! „See tuleb väga meeleolukas ja eelmisest veel rohkem suunatud kogu perele – palju saab olema ridade vahelt lugemist täiskasvanutele, selline muhe ja vaimukas,“ lubab etenduse üks peategelasi Gerli Padar-Parmas intervjuus. Seega – oodatud on absoluutselt kõik ja pettuma ei pea keegi!

Eelmisele taolisele etendusele saime palju erakordset tagasisidet

Teeme Lotte tegijatega koostööd juba teist korda ning eelmine sama kvaliteediga etendus „Lotte ja kadunud õunapuu saladus“ sai nii lastelt, vanematelt kui ka vanavanematelt erakordselt positiivse tagasiside. Etenduselt lahkujate nägudel olid suured naeratused ning nad kinnitasid, et etendusele mitte tulla olnuks väga suur viga.

Piletimüük on täies hoos

Viimased nädalad enne etendust on piletimüük kõige hoogsam ning enne, kui arugi saad, võivad vabad kohad sul peost lipsata. Pidime eelmise etenduse eel ja järel kuulma palju kurbasid hääli, kes jäid piletite ostuga hiljaks ning etendusele ei pääsenudki. Ära lase sel endaga juhtuda, vaid soeta piletid Piletitaskust kohe!

Kõik on kohal ja kõik räägivad sellest

Tuhanded inimesed on juba pileti ostnud – kõik räägivad sellest ja kõik lapsed ootavad seda! Kuidas võtab Lotte kõik jututeemad üle lasteaedades ja koolides pärast etendust, võime vaid ette kujutada. Ära jäta oma last neist teemadest kõrvale!

„Lotte ja kadunud jõuluvana“ koguperesõu tuleb vaid ühel nädalavahetusel, kui 8., 9. ja 10. detsembril muundub Unibet Arena talvevõlumaaks. Piletid müügil PILETITASKUS.

Jaga
Kommentaarid