Pereelu ei ole vaid beebiaeg ega see, mis eelneb lasteaiale. See on see, kui lähed põnni kõrvalt tööle, ning see, kui pead hakkama lapsele kooli ja trenni valima. Pereelu on see, kui vajad aega oma laste isaga, ning see, kui otsite uut kodu. Pere on ühe, kahe, nelja ja kuue lapsega. Sügisel lükkasime oma ajakirjas käima uue rubriigi „Teine laps“, mis koondab just need teemad, mis puudutavad emasid ja isasid, kel kodus lapsi mitu – sa tead, et sellega kaasnevad täiesti uutmoodi mured ja rõõmud.

Pereelu ei ole vaid beebiaeg ega see, mis jääb enne lasteaeda.

Seekordses numbris räägib Piret hingemineva loo, kuidas tema 630grammine beebi tuli ilmale 24. rasedus-nädalal (link); kolumnist Maris mõtiskleb lasteaiaga kaasneva ema-süütunde teemal (link). Anni, Keijo, Kristel ja Marek jagavad nõu, kuidas väikeste lastega koos lõbusalt telkida (link). Eesti Naise peatoimetaja Heidit räägib oma 6. klassis õppiva poja keerukustest düsleksiaga (link) ning Katariina toob meieni kolme ema pihtimused sellest, kuidas nad üht last teisele eelistavad (link). Ükskõik milline neist lugudest sind enim kõnetab, oled sa meie sihtgrupp.

Mul on siiras heameel kevadel lugejate seas läbi viidud uuringu tulemustest näha, et tervelt 47% teist on meiega koos käinud viis ja enam aastat. See on tohutu tunnustus, aitäh! Läheme ikka koos edasi ja anna meile alati teada, kui midagi sulle toredat tunnet või tuska tekitab. Ootame lugejakirju ikka ja alati iga ajakirjanumbri kohta ja niisama ka.

Elin

Pere ja Kodu kutsub sind vanemluse konverentsile

27. augustil toimub esmakordselt Pere ja Kodu vanemluse konverents. Sul on võimalus näha, kuulda ja saada osa meie teemadest reaalajas – kuulata ja rääkida kaasa. Konverentsil võtavad sõna lapsevanemad ja armastatud spetsialistid, et jagada oma teadmisi ja kogemuslugusid, inspireerivad sind nii beebi, väikelapse kui ka koolijütsi kasvatamisel. Vaata täpsemalt perejakodu.ee/konverents.

Jaga
Kommentaarid