Valepirukas

Gruusia leib, lapik, aga paksem variant. See on asendamatu grilliõhtute sõber, mille vahele võib panna igasugu asju – määrdejuustu, päikesekuivatatud tomateid, aga ka rebitud kana, suitsuvorsti. Üks meie lemmikmaitseid on pesto ja juustuga.

  • 1 Gruusia leib
  • 3–4 sl pestot
  • mozzarella-pall


Lõika leib ettevaatlikult pooleks, määri vahele pesto ja aseta juustuviilud. Suru uuesti kokku ja küpseta kas fooliumisse mässituna või grillresti vahel nii kaua, kuni juust on sulanud. Lõika viilud ja naudi!

Mais, laste lemmik

Maisi tegemiseks on tõesti 110 moodust. Ma ise olen ka proovinud väga erineval moel. Üks on kindel, enamikule lastele mais maitseb, sest tore on seda süüa. Väga hea vaheldus šašlõkile. Ja kui veel õnnestub hankida eestimaist maisi, see on täielik delikatess.